Webpagina: Onderaannemer pagina

Uit WinTax Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Onderaannemer pagina

Op de onderaannemer pagina kunnen klanten via een webpagina inzage krijgen in de ritten en diensten die voor hen van toepassing zijn.

Hoe kan ik de onderaannemer pagina benaderen

Via de Online Advanced Webserver plugin zijn diverse webpagina's te bekijken. Indien u beschikt over een geldige licentie, is de onderaannemer pagina te benaderen door te gaan naar:

http://[extern-ip-wintax-server]:[poort-ingesteld-webserver-plugin]/oa

Op de onderaannemer pagina is het mogelijk om als onderaannemer inzage te krijgen in diverse zaken:

  • Ritten
  • Diensten

Dit dient wel door een beheerder geactiveerd te worden.

Ritten

Als beheerder is het mogelijk om diverse zaken in te stellen voor de weergave van de ritten voor de onderaannemer. Er zijn verschillende selectiecriteria en weergaveopties.

U kunt verschillende periode selecteren en invoeren waarover u ritten wilt inzien. Het wijzigen van de periode is mogelijk, door de knop vernieuwen te gebruiken wordt de weergave ververst.

Onderaannemer pagina : Diensten =

In het diensten overzicht kan de onderaannemer zijn gerealiseerde, geplande en open diensten inzien.

Gerealiseerd

Bij de gerealiseerde diensten kan de onderaannemer zijn gerealiseerde diensten inzien en terug kijken. Dit kan per dag of per periode opgezocht worden. Als men zoekt op dag dan ziet men de gerealiseerde begin dienst en einde dienst en de uitgevoerde ritten.

Gepland

De onderaannemer kan hier zijn ingeplande dagen bekijken, feitelijk kan de onderaannemer hier zijn rooster bekijken. Afhankelijk van gebruik van WinTax Planner worden de diensten getoond.

Open

Naast de geplande dagen kan de onderaannemer bij "open" de openstaande diensten in WinTax Planner zien en kan de onderaannemer deze diensten toewijzen aan een chauffeur en een wagen die hij hiervoor wil gaan inzetten.

Web OA Diensten.png

Beheer

Als de gebruiker die is ingelogd als beheerder dan kan heeft deze de knop beheerder in zijn venster beschikbaar. In het beheer scherm worden alle gebruikers getoond die in kunnen loggen in de onderaannemer pagina.

Web OA Beheer.png

Ook binnen de beheer pagina is een nieuwe gebruiker aan te maken waar verschillende rechten gezet kunnen worden.

WEB OA Nieuwe Gebruiker.png


Indien u hierbij hulp nodig hebt om dit voor u in te richten, kunt u een afspraak maken met een van onze consultants om u hierbij te begeleiden.